Transformer laserprosessene dine med uslåelige priser og en eksepsjonell 2-års garanti på alle diodelasermoduler.

NORITSU SERVICE PASSORD:

Alle Kategorier

  • Prodotti
  • Kategorie
side_banner

nyheter

Ebang fotoalbum maker hot sell

Har du noen gang slitt med klebrigheten og justeringen av monteringspapiret når du lager et fotoalbum?
Nå vil den automatiske sommerfuglfotoalbumprodusenten hjelpe deg med å bli kvitt disse problemene.Avansert infrarød automatisk justeringsteknologi kan nøyaktig lokalisere størrelsen og plasseringen av bildet for å sikre mer nøyaktig installasjon.
Den har også et intelligent temperaturkontrollsystem som kan varme opp limet stabilt selv i miljøer med høy temperatur og høy luftfuktighet.
I tillegg gjør sommerfuglvingedesignet til den automatiske sommerfuglfotoalbummakeren ditt fotoalbum mer utsøkt.Med ett trykk utfolder fotoalbumet seg til vakre minner, og gir både visuell og taktil nytelse.
Velg nå den automatiske fotoalbummakeren med sommerfugler for å vise din kreativitet og kunstneriske sans bedre i fotoalbumet.
Høydepunkter i vår nye helautomatiske fotoalbummaskin inkluderer:
1. Enkel betjening og vedlikehold, praktisk størrelsesbytte, kompatibel med forskjellige mellomlag av forskjellige materialer;
2. Lav kostnadsfordel, sparer arbeidskraft;
3. Det brukes importerte smeltelimråmaterialer, som har egenskapene til antioksidasjon og antialdring, og kan bedre beskytte albumet;
4. Gi en monteringsplan som er praktisk for brukere å lage bildealbum;
5. Innovativ ryggradsjusteringsmekanisme, automatisk lengdemåling, for å sikre nøyaktigheten og konsistensen til albumet;
6. Automatisk mating, deteksjon av dobbeltark og teknologi for innrykkbretting gjør albumproduksjonen mer effektiv og nøyaktig.Den helautomatiske alt-i-ett-maskinen for fotoalbum er en fullfunksjonsmaskin som er enkel å betjene og vedlikeholde.

Den tar i bruk innovativ teknologi og designkonsepter for å gi innenlandske og utenlandske kunder bedre produksjonsopplevelse og mer utsøkte fotoalbumeffekter.

Funksjonene:
Dette produktet er svært fremtredende, med følgende fordeler:
1. Den er enkel å betjene og vedlikeholde, enkel å bruke, og kan enkelt bytte størrelse, og kan bruke mellomlag av forskjellige materialer.
2. Lave kostnader og arbeidsbesparelser, som kan spare kostnadene til bedriften og forbedre produksjonseffektiviteten.
3. Importert smeltet kollagenmateriale har egenskapene til antioksidasjon og antialdring, for å sikre produktets kvalitet og levetid.
4. For produksjonsplanen til det monterte albumet, i henhold til ulike behov og krav, kan planen formuleres fleksibelt for å møte brukernes behov.
5. Den originale ryggradsjusteringsmekanismen og automatisk lengdemåling kan forbedre produksjonseffektiviteten og kvaliteten, og spare tid og kostnader.
6. Med funksjonene automatisk papirmating, dobbel arkdeteksjon og bretting, kan den raskt og nøyaktig fullføre ulike produksjonsoppgaver og forbedre produksjonseffektiviteten.

Ebang fotoalbumprodusent hot sell (1)
Ebang fotoalbumprodusent hot sell (3)
Ebang fotoalbumprodusent hot sell (2)
Ebang fotoalbumprodusent hot sell (4)

Innleggstid: 16. mai 2023